Barolo Brunate 2012

Producent: Francesco Borgogno

Piemonte

100% Nebbiolo med relative lang macerationstid (30 dage ved 26-30 grader). I årgang 2012 blev der lavet Barolo, som udvikler sig hurtigt.

Vinen har god frugt (kirsebær), lidt lakrids, et snert af sødme og et beskedent fadpræg (vanilje). Der er masser af tanniner, men de er behagelige. Efter at have været åbnet nogle timer kommer det præg af ”lak og læder”, som Barolo-elskerne elsker.

Drik nu og over de næste 10-12 år. Årgang 2012 drikker fint nu. Efter 3-5 timer i karaffel.

Køb denne vin, hvis du ønsker god Barolo, som ikke behøver lang lagring.

Barolo er en vin med kraftige tanniner, som er fantastisk til kraftige kødretter – f.eks. den klassiske ret ”Brasato al Barolo” (oksekød braiseret i Barolo) eller til bøffer og andet rødt kød.

Drikkes: 2017 - 2027

Denne vin egner sig til...

Klassiske kødretter. Pas på med for meget sødme i tilbehøret pga. de tørre tanniner i vinen. Kød, som er braiseret i vin, er perfekt til Barolo. Og så er der trøflerne, som går hånd i hånd med en Barolo.

DKK 175,-

Kurven er tom.