Barolo Brunate 2013

Producent: Francesco Borgogno

Piemonte

100% Nebbiolo med relativ lang macerationstid (30 dage ved 26-30 grader). 2013 er en klassisk, stor årgang i Barolo, som behøver lagring.

Ung Barolo i gode årgange er ikke for sarte smagsløg (eller uøvede Barolo-drikkere). Vinen har masser af god mørk frugt og kraft, men også kraftige tanniner.  

Interessant at smage Brunate 2013 nu. Men vent nogle år med at drikke 2013-eren. I mellemtiden kan man drikke Barolo Brunate 2012.

Bør gemmes i 5 år og drikkes over de følgende  10 år – eller mere. 

Drikkes: 2021 - 2031

Denne vin egner sig til...

Klassiske kødretter. Pas på med for meget sødme i tilbehøret pga. de tørre tanniner i vinen. Kød, som er braiseret i vin, er perfekt til Barolo. Og så er der trøflerne, som går hånd i hånd med en Barolo.

DKK 175,-

Kurven er tom.